Atelier Jasmijntje heeft een online store. Hier vind u een greep uit het actuele assortiment voor directe verkoop, neem gerust eens een kijkje!
Kunt u geen geschikt beeld vinden in de Online Store of wilt u het beeld even echt zien en voelen? 
Neem dan gerust eens contact op om zelf een kijkje te nemen in mijn Atelier in Koudhoorn-Putten voor de volledige collectie! Omdat ik ook op locatie werk ben ik niet altijd aanwezig in het Atelier. Neem van te voren even telefonisch contact op, dat voorkomt een gesloten deur. 

Let op: 
I.v.m. de verhuizing van Zuid-Holland naar Koudhoorn-Putten is het Atelier tijdelijk gesloten. Vanaf september 2021 opent het Atelier officieel op haar nieuwe locatie. 
Volg Atelier Jasmijntje op Facebook om op de hoogte te blijven over de nieuwste ontwikkelingen en de officiële opening op de nieuwe locatie.
Let op: In het weekend is het Atelier altijd gesloten.

Maatwerk & Beelden in Opdracht
Naast de collectie maakt Atelier Jasmijntje ook handgemaakte beelden in opdracht. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk geschenk voor een onderneming of vereniging. Maar ook aan een beeldende herinnering bij een trouwdag, geboorte of overlijden. 
Op de foto pagina staan enkele voorbeelden van beelden in opdracht bij verschillende gelegenheden. Laat u inspireren en neem gerust contact op voor de talloze mogelijkheden. ​​​​​​​
Back to Top